Hunyaditéren

Örökifjú Oszvald Marika a Hunyadi téren

2014. szeptember 06. - kazimodo

Mondani szokás, hogy a képek nem adják vissza a hangulatot, ez fokozottan igaz a ma délelőtti Oszvald Marika koncertre, a megújult Hunyadi téren. Elképesztő az az energia, színpadi jelenlét, amivel zenepavilonban pillanatok alatt elvarázsolta a nagyszámú terézvárosi közönséget. Szerencsére az időjárás is kedvezett és ragyogó napsütésben hallgathattuk a művésznő előadását, ami a 2013-as hagyományteremtő ingyenes koncertsorozat idei évi folytatása. Hassay Zsófia polgármester asszony részéről remek a kezdeményezés, látható volt, hogy az embereknek igényük van a kulturált szórakoztatásra, és ez az esemény (is) maximálisan megfelelt ennek. Hassay a rövid megnyitó beszéde után a közönséggel együtt élvezte a Jászai Mari-díjas operetténekesnő dalait, majd ezt követően kedvesen elbeszélgetett a résztvevőkkel. Délután folytatás, a fiatalabb korosztály örömére a szenzációs hangú Radics Gigi fog fellépni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunyaditeren.blog.hu/api/trackback/id/tr86674773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annnácskka 2014.09.07. 12:11:36

Nagymamám kért meg, hogy írjak ide. Mindenképpen meg akarta valahogyan köszönni a "mosolygós polgármester asszonynak", hogy ilyen csodát varázsolt szombaton a térre. Nagyon boldoggá tette. Én írok helyette, mert ő nem ért ezekhez a "modern kütyükhöz". Én is köszönöm, hogy gondolnak az idősekre is, nincsenek leírva, elfelejtve, mint sok-sok helyen máshol.

csabamentesövezet 2014.09.07. 12:16:12

@Annnácskka: Ez klassz! Szólj a nagyinak, hogy megint indulnak a számítógépes tanfolyamok! (www.terezvaros.hu/news_details/663) Gondolom, Te inkább a Radics Gigit szereted. Ez a szép családi munkamegosztás. Majd - a tanfolyam után - ő kommentel a Gigihez! :-)

pillangókisasszonyka 2014.09.07. 16:11:44

A gyerekekkel voltam a játszótéren délelött amikor Oszvald Marika fellépett. Csak azt
vettem észre, hogy hirtelen milyen sokan lettek. Aztán persze oda kellett
mennünk a pavilonhoz, hogy a gyerekek is lássanak, hát a művésznő még
mindig jó formában van, még cigánykereket is vetett!
Utána még ott maradtunk kézműves foglalkozáson, úgyhogy jól telt a szombat délelött.
süti beállítások módosítása